Dagbesteding

Wij zijn ervan overtuigd dat een nuttige dagbesteding zin geeft aan het leven. Uiteraard verschilt de vorm van dagbesteding en begeleiding per persoon. Plan Op Maat kijkt naar jouw individuele wensen en behoeften en past daar het aanbod op aan. Samen kijken we naar je mogelijkheden en niet naar je beperking(en).

We hebben een breed aanbod van werk- en dagbesteding op diverse locaties in de regio ‘s-Hertogenbosch. De juiste locatie is nooit ver weg.

 

Social Media Team

Word jij blij van social media? Vind je het leuk om berichten te posten op Facebook of Instagram? Kent de computer geen geheimen voor jou? Klik hier voor meer informatie over dagbesteding bij het Social Media Team. (Tramkade 24 ‘s-Hertogenbosch)

Houtwerkplaats

Word jij blij van klussen en werken met hout? Dan is werken in de houtwerkplaats iets voor jou. Klik hier voor meer informatie voor dagbesteding op de Houtwerkplaats. (Tramkade 24 ‘s-Hertogenbosch)


Kringloop Design Winkel
Lekker in de winkel staan? Mooie, leuke en bijzondere producten aan de man brengen? Dan is onze kringloop design winkel de plek voor jou. Klik hier voor meer informatie over dagbesteding in onze kringloop winkel.