Dagbesteding

Wij geloven dat een nuttige dagbesteding zin geeft aan het leven.

Uiteraard verschilt de vorm van dagbesteding en het type begeleiding per cliënt of groep. Plan Op Maat kijkt naar de individuele wensen en behoeftes van haar cliënten en past daar het aanbod op aan.

Wij kijken graag samen met jou naar jouw mogelijkheden in plaats van beperking(en).

Wij hebben een breed aanbod van werk en dagbesteding op diverse locaties in de regio ‘s-Hertogenbosch, zodat de juiste locatie nooit ver weg is.

 

Computer&CoPC printplaat

Word jij blij van bits en bytes? Kent de computer geen geheimen meer voor jou? Klik hier voor meer informatie over dagbesteding bij de Computer & Co.

(Tramkade ‘s-Hertogenbosch)

Houtwerkplaats

Word jij blij van klussen en werken met hout? Dan is werken in de houtwerkplaats iets voor jou. Klik hier voor meer informatie voor dagbesteding op de Houtwerkplaats.

(Tramkade ‘s-Hertogenbosch)

Naaiatelier “Kleerenzooi”

Wil jij om leren gaan met naaimachines? Altijd bezig met kleding en creatieve ideeën?
Klik hier voor meer informatie voor dagbesteding op het naaiatelier.

Tuinderij Tuinderij

Ben jij graag in de buitenlucht? Is tuinieren echt iets voor jou? Klik hier voor meer informatie voor dagbesteding bij de Tuinderij.

(Haanwijk Vught)

Assemblage

Eenvoudige assemblage in een gezellig teamverband?
Voorbereiden van producten voor de houtwerkplaats?
Wij beschikken over een werkplaats waar we diverse activiteiten hebben. Een gezellige ongedwongen werksfeer is daar de prioriteit. Daarbij leren we daar omgaan met machines en werkprocessen.
De wekplaats is gevestigd op de Rietvelden te ‘s-Hertogenbosch. Leer/werkplek nodig? een baan met LKS? Neem contact op voor de mogelijkheden.