Wie zijn wij

Even voorstellen:

Stijn Geurts – Manager wonen/ambulant gezinsbegeleider

Stijn is van nature nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en waar ze voor staan. Graag onderzoekt hij samen wat kan bijdragen om het maximale uit jezelf te halen.

Stijn heeft op diverse plekken gewoond maar Den Bosch is toch wel zijn “thuis”. Hij gunt iedereen een plek waar hij of zij volledig zichzelf mag en kan zijn.

Kort maar krachtig is het motto van Stijn

 

Will Hoeben – Dagbesteding en detacheringen

Will is geboren en getogen in het zuiden van Brabant (Deurne in de Peel) maar sinds 1998 woonachtig in den Bosch. Van Electro, werktuigbouw en bouw weet Will alles. Voor Will geldt: Meedoen, erbij horen. Ook voor mensen voor wie het om diverse redenen niet vanzelfsprekend
is, is dit erg belangrijk. “Waar Will is, is een weg” is op de werkplaats dan ook een veel gehoorde uitspraak.
Daarnaast begeleid Will een aantal medewerkers die al wat verder in het traject zijn bij hun baan. Nog altijd in dienst bij Plan Op Maat maar werkzaam bij een partner in een reguliere baan.

Tamara Meulenberg – Administratie en creatieve dagbesteding

Tamara zorgt dat alle administratieve taken verwerkt zijn en dat alles op rolletjes loopt. Als er structuur gevraagd wordt is Tamara de juiste persoon.
Maar vergeet niet de creatieve kant van haar. Met haar ideeën is ze in de dagbesteding een welkome aanvulling om samen met de deelnemers aan de slag te gaan.

 

Katalijne Kneepkens – Autisme coach en ambulant begeleider

Ik ben Katalijne en werk sinds 3 jaar binnen Plan Op Maat. Ik richt me o.a. op de begeleiding van zelfstandig wonende cliënten met autisme. In de afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan in het begeleiden van mensen met een vorm van autisme en heb ik daarnaast alle aandacht voor de plaats die zij hebben in de maatschappij zowel op het gebied van werk als op het gebied van de situatie thuis./privésituatie / wonen.

Mijn ervaring is dat het heel belangrijk is dat ze begrepen worden door de mensen in hun omgeving en zal ik samen met de cliënt en zo nodig ook het netwerk er om heen, de ondersteuning bieden die ze hiervoor nodig hebben. Samen kijken naar de randvoorwaarden die nodig zijn en om deze voor elkaar te krijgen en te realiseren is voor mij een grote drijfveer.

Van kinds af aan ben ik zeer geïnteresseerd in de ontwikkeling van de mens, binnen al zijn levensfasen.
Als basis heb ik de HBO-V opleiding gedaan en heb ik mijn stages doorlopen binnen alle gebieden van de gezondheidszorg.
Naar aanleiding van een stage binnen Lunetzorg in Eindhoven(vroeger heette dat Eckartdal); een woon/ leefgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking, kreeg ik daar een baan binnen de afdeling voor volwassenen met een verstandelijke beperking, autisme en gedragsproblematiek.
Hier is mijn interesse in de persoon met autisme nog groter geworden en niet meer opgehouden.
Hun specifieke waarneming waarmee zij kijken naar de wereld om hun heen, fascineert me enorm, elke dag weer opnieuw.

In 2000 ben ik als pedagogisch behandelaar gaan werken binnen Kentalis, binnen de doelgroep jongvolwassenen met een vorm van autisme.
In 2005 heb ik binnen Kentalis de mogelijkheid gekregen om in teamverband a.d.h.v. een pilot, de functie ‘autisme coach’, mee te ontwikkelen en uiteindelijk kon ik ook zelf die functie gaan uitvoeren. Hiermee kon ik nog meer zorg op maat bieden, zo heb ik dat toen ervaren.

De casuïstiek liep uiteen van o.a.; deskundigheid van medewerkers helpen te bevorderen in de begeleiding van een specifieke cliënt met autisme tot observatie en video interactie begeleiding binnen een hulpvraag, tot gezinnen begeleiden en ondersteunen met een kind met autisme.

Hierdoor is mijn interesse in de ambulante begeleiding duidelijk naar voren gekomen en merkte ik dat ik mijn ervaring en kennis nog meer ‘op maat’ kon inzetten en delen!
We werken o.a. met de methodiek ‘Geef me de 5’.